Felvételizőknek

Felvételi pontszámítás

Tájékoztatjuk az iskolánkba jelentkező diákokat és szüleiket, hogy a linkre kattintva elérhető az a dokumentum, amelyből értesülhetnek az iskolánkba felvételizők, hogy az egyes tagozatokon hogyan történik a felvételi pontok számítása.

Felvételi pontszámítás

Központi írásbeli felvételi vizsga

Nyílt nap

Szeretettel várjuk a november 16-án, csütörtökön megrendezésre kerülő nyílt napunkra azokat a 6. és 8. osztályos általános iskolás diákokat, akik szeretnének betekintést nyerni az iskolánkban folyó munkába. Ezen a napon lehetőségük lesz a tanítási órák látogatására, beszélgethetnek az iskolánkban tanító pedagógusokkal, találkozhatnak a nálunk tanuló diákokkal. A távolabbról érkező diákok számára a Terney Béla Kollégium képviselője tart tájékoztatást 12.30-tól, majd ezt követően az irodalmi-drámai-média tagozat munkájába tekinthetnek be az érdeklődők.

Az alábbi linkre kattintva elérhető és letölthető a nyílt nap órarendje:

Nyílt nap 2023. november 16

Iskolánkba, a Horváth Mihály Gimnáziumba készülő nyolcadikos és hatodikos diákoknak ajánljuk a 2024-2025-ös tanévre szóló felvételi tájékoztatónkat, mely megtekinthető az alábbi linken. Felhívjuk a felvételizők figyelmét, hogy a középiskolai írásbeli felvételi vizsgára külön kell jelentkezni, amit megtehetnek iskolánkban, vagy bármely olyan középiskolában, ahol írnak központi írásbeli felvételi vizsgát. A tanulót a központi írásbeli vizsgára az erre szolgáló űrlap – „JELENTKEZÉSI LAP KÖZPONTI
ÍRÁSBELI VIZSGÁRA” – kitöltésével, és a kiválasztott vizsgaszervező intézménybe történő továbbításával kell jelentkeztetni. Az űrlap kitölthető elektronikusan Ügyfélkapu azonosítást követően az erre szolgáló program használatával, vagy hagyományosan papír alapon. Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére.
A jelentkezés határideje: 2023. november 30. 

A 2024-2025-ös tanévre szóló felvételi tájékoztató letölthető: >>IDE KATTINTVA<<